ОПУЛВАНЕ. ИЗНУДВАНЕ за МИЛИОНИ. Отнеха ЛИЦЕНЗА на КУБРАТ ПУЛЕВ, викат го за обяснения в Лос Анжелис на … ЦЕЛТА на 77-годишната АДВОКАТКА и СУШИ е с това решение на Щатската спортна комисия да заведат ГРАЖДАНСКО ДЕЛО за …. 100 % ЦЕЛУВКАТА ще ОПУЛИ ПУЛЕВ

Опулване.
Изнудване за милиони.
Отнеха лиценза на Кубрат Пулев, викат го за обяснения в Лос Анжелис на 14 май пред Щатската спортна комисия, обяви говорителят на комисията Вероника Хармс. Същият ден ще бъдат изслушани журналистката Джени Суши и адвокатката и – 77-годишната Глория Олред, която е специалист в подобни дела и е в управителния съвет на организация за защита на жените от насилие.
Целта на 77-годишната адвокатка е да вземе документ от някаква институция, в случая Щатската спортна комисия на Лос Анжелис за насилие срещу клиентката и, с който документда заведат гражданско дело за много нули долари от Кубрат Пулев.
100 % Целувката ще излезе много скъпо на Пулев. Това ще е най-скъпата целувка в живота на боксьора.
Практиката е двете спорещи страни да сключат извън съдебно споразумение за обезщетение, което се очаква да бъде над милион долара.
Пулев ще се опули, защото законите специално в този щат за железни. Основанията на засегнатата журналистка са, че тя не е искала тази целувка пред камера, в ефир, дори двамата да са имали някакви отношения преди това, даже дори да са гаджета. Щастливата и реакция след целувката няма голяма тежест, защото тук се съди поведението на Пулев, а не нейното. Поведението и на партито след целувката също е без значение, свободно, разхайтено или каквото и да е също няма значение защотостава дума за действията на боксьора спрямо нея пред камера и нищо друго.

Related posts