Онлайн залози с криптовалути – как се прави?

След всичко случило се през миналата година, страхът на хората от бъдеща инфлация се изостри и това накара мнозина да инвестират в криптовалути. В това отношение, биткойнът си остава най-популярната криптовалута, а скокът, който тя отбеляза през последните 12 месеца, е забележителен. Хората винаги са били привличани от идеята за бързо забогатяване и инвестирането в биткойни изглежда като точно такъв случай. До голяма степен хазартната индустрия предлага точно възможност за бързо забогатяване и отражението върху онлайн залозите привлича все по-голяма част хора да инвестират в криптовалути и да се превръщат в потенциални големи клиенти на казината.

Какви предимства дават залозите с биткойни?
В онлайн пространството започнаха да се появяват все повече букмейкъри и казина, които позволяват на клиентите си да правят транзакции и в биткойни. Криптовалутите заемат все по-голям дял на хазартната сцена и стават все по-предпочитани за залагания.
Наблюдава се, както изцяло букмейкъри, не предлагащи други платежни методи, така и букмейкъри, които наред с останалите платежни опции са добавили биткойн вариант.
Използвайки криптовалута играчите получават сигурност на своите финанси. Друг голям плюс е, че могат да бъдат сигурни, че няма да бъдат измамени, тъй като залогът им минава през така наречената блокчейн система, през която всички транзакции се съхраняват в мрежа от компютри нв различни места по света.
Това пък осигурява както необходимата прозрачност на финансите, така и желаната поверителност, като системата от блокове е устойчива и на хакерски атаки.

Има ли букмейкър у нас, който предлага биткойн разплащане?
В България все още няма букмейкър, който да предлага биткойн разплащане. Една от причините криптовалутите трудно да си проправят път в хазартната индустрия е регулацията, която различните страни налагат.
Според специалисти по хазартно право, регулаторите са изключително предпазливи с криптовалутите в казино индустрията и внимават много за потенциално пране на пари. Друга спънка е, че предлагането започва да изпреварва търсенето.
Към момента дори най-големите казина и букмейкъри не могат да се похвалят с толкова голям брой клиенти. Освен това, с оглед на големите скокове на биткойна, то далеч по-логично изглежда той да бъде пазен като актив, а не да се използва за залози.
Освен, ако не сте сигурни в евентуален спад на въпросната криптовалута, то залог с нея, до голяма степен си е риск. Крипто казината и букмейкърите са търсени от потребителите, които искат да се уверят, че играта им ще бъде справедлива и няма да бъдат измамени.
В същото време те искат да запазят своята поверителност на личните данни и на практика могат да залагат анонимно. Регулаторните препятствия обаче здраво притискат цялата блокчейн общност и е трудно да се каже със сигурност колко бързо би се развила тя, въпреки плюсовете, които носи със себе си.

Печели ли се в хазарта от криптовалути?
Все повече букмейкъри се стремят да добавят криптовалутите в портфолиото си. Защо? Нека започнем с факта, че този вид разплащания могат да се похвалят с някои особености, които всеки букмейкър търси отдавна.
Можем да забележим, че когато притежаваме криптовалута, единственото, което другата страна може да получи, е само профила, от когото ги получаваме и нищо повече.
В света на спортните залози ще открием достатъчно клиенти, които не само печелят, но и са превърнали това занимание в начин на изкарване на основните си доходи. Има и други криптовалути, освен Биткойн и те също позволяват на играчите да залагат с тях в търсене на голяма печалба.
Не трябва да забравяме и още една важна подробност, например в някои щати хазартът е забранен, а употребата на биткойни ще даде зелена светлина на играчите да правят своите залози.

Related posts