НОВ ВРАТАР в МОРЕТО, ще играе на 8 септември срещу ….

Новият вратар на Черно море Евгений Боровик получи права за Първа професионална лига. Украинецът вече е картотекиран в БФС и може да дебютира за „моряците“ още при гостуването на


Берое в Стара Загора на 8 септември от 17,30 часа.
Днес следобед Черно море ще проведе първа тренировка за седмицата. След мача със Септември варненци получиха два дни почивка и от днес ще стартират занимания без седем футболисти, които получиха повиквателни за националните отбори, съобщиха от пресслужбата на клуба, съобщиха от пресслужбата на клуба.
С тима няма да тренират Орлин Старокин, Александър Цветков и Атанас Зехиров, които попаднаха сред избраниците на Петър Хубчев за мачовете с Швеция и Холандия, както и Мартин Костадинов и Илиас Хасани. Костадинов е в

младежкия национален отбор за евроквалификацията с Люксембург на 5 септември от 19 часа на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора, а Хасани бе повикан от селекционера на Алжир.
Мартин Минчев и Иван Дичевски пък днес се присъединяват към националния отбор U17 за предстоящите проверки в Германия. В тима е повикан и друг талант от школата – Даниел Стоянов.

Related posts

Leave a Comment