НОВИЯТ ТРЕНЬОР на МОРЕТО не можа да бие Етър във Варна, но каза, че бие Левски в София

Временният треньор на Черно море Емануил Луканов заяви, че


е доволен от представянето на тима срещу Етър, въпреки че “моряците” не са се поздравили с успех. Треньорът смята, че ако бъде оставен начело на тима, може да върне варненци към челните места на класирането. Луканов е на мнение, че тимът е способен да изненада Левски на “Герена” в следващия кръг.
“Всички искахме да победим днес, но не беше лесно след тази негативна серия. Искам да поздравя момчетата за себераздаването. Имаше умора, но ние желаехме да вземем този мач и се борихме до края. Важно е, че не загубихме срещата. Ще търсим самочувствие в идните срещи. Ако бяхме вкарали един гол, щеше да тръгне по друг път, но не се получи. Мисля, че имахме достатъчно ситуации. Аз исках някаква промяна в тактиката и затова започнахме с 3-5-2. Имахме проблеми обаче с техните флангове и в средата на първата част преминахме на 4-4-2, за да ги спрем. Имам възможността да

върна Черно море, където беше в първите кръгове. Нямам представа как ще се процедира и за колко време ще съм начело. Не е невъзможно да победим срещу Левски на „Герена”, каза Луканов.

Related posts

Leave a Comment