НОВА ПОДИГРАВКА с „ЛЕВСКИ“. Преди минути БОЖКОВ пусна 4 имена за нов собственик на клуба. В анкетата може да гласува всеки. ТЪНКИЯТ МОМЕНТ в подигравката е, че ПОБЕДИТЕЛЯТ ….

Нова подигравка с „Левски“.Преди минути Васил Божков пусна 4 имена за нов собственик на клуба.

В анкетата може да гласува всеки.

Тънкият момент в подигравката е, че победителят ще бъде предложен за джиросване на акциите, но от Бойко Методиев Борисов, който в момента притежава собствеността на ПФК Левски.

Във вчерашната си изява Божков още в първото си изречение отбеляза, че тъй като Пунта Мара не може да реши на кой да джироса акциите той ще направи проучване новият собственик да бъде ли определен чрез анкета.

За 24 часа гласуване резултатите бяха – Да 80 процента и Не 20 процента.

Затова днес Черепа пусна тази анкета като предложи 4 имена – Бойко Борисов, Наско Сираков, Делян Пеевски и Тити Папазов.

Тъй като всеки може да добавя име в анкетата предложенията вече надхвърлят 100 като имена. Сред тях са Сретан Йосич, ЦСКА, Слави Трифонов и още много екзотика.

Но пак повтарям, Божков ще предложи името на Бойко Борисов за джиросване на акциите, а не че самият Божков ще джиросва акциите на победителя.

Може да гласувате и вие на този адрес:

 
софиянци
Публична група · 300 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov/

Related posts