Най-популярните видове джакпоти в iGaming сферата

Съревнованието между все по-нарастващия брой букмейкъри е изключително голямо. Те се борят на различни фронтове – разнообразие от събития, високи коефициенти, добра графика и много други неща, с които да спечелят повече клиенти.

Едно от най-сериозните „оръжия“ за печелене на по-голямо доверие са и бонусите. Те биват най-различни – от стартов подарък, равен на първия ви депозит, през ежедневни понякога стимули, до такива за различни поводи като рожден ден, национален празник и други. Друг сериозен способ за привличането на клиенти са все по-често налагащите се напоследък джакпоти. Те биват най-различни и целта им е да създадат усещане в клиентите, че брандът се грижи за тях и това е един вид отблагодаряване за тяхната игра.

Един от най-популярните е така нареченият прогресивен джакпот. Той е сред най-любимите на хората, които залагат, тъй като от тях не се иска нищо друго освен да продължат в своя ритъм. Хубавото е, че се натрупва една сума от всички играещи на някое от заглавията в слотовете, например. Много често в даден момент се избира един късметлия измежду всички тях, който прибира натрупаната сума. Обикновено, при слот машините това се случва с помощта на отключването на бонус игра. Няма как да говорим за суми, след като във всеки един момент те се променят. Често могат да се забележи, че тяхната стойност се повишава, но понякога и нулира – това означава, че един късметлия е успял да спечели джакпота. Така шансът за печалба се определя на случаен принцип и не зависи от големината на залога. Осигурявайки еднакви възможности на абсолютно всеки клиент, даденото онлайн казино показва, че предпочита да заложи на удоволствието от играта, отколкото да тласка играчите към по-големи суми за залог.

Разбира се, подобни стимули не се дават само на любителите на онлайн казината и ротативките. Почитателите на спортни залози също не са забравени. Много букмейкъри предлагат и спортни джакпоти. Така, освен печалбата от индивидуални залози, всички играят и за още една особено голяма награда, което ще им донесе още едно удовлетворение. Различните букмейкъри въвеждат периодично игри, в които джакпотите се определят по разнообразен начин. В някои от тях се изисква голям брой познати мачове, други пък Ви стимулират и с утешителни награди дори да сте познали 8 от 11 срещи, да речем. Просто трябва да се запознаем детайлно с правилата и да продължим да слагаме своите прогнози. Някои букита предлагат и други стимули като например при активиране да получите мистериозна парична награда.

За съжаление, няма как да не споменем, че има и сайтове, които могат да Ви подведат. Затова, преди да се регистрирате в даден букмейкър се поинтересувайте и прочетете някаква информация за него. Най-важното е да се уверите, че брандът има необходимия лиценз за извършване на тази дейност. Ако това е така, няма от какво да се притеснявате, тъй като държавата, в която залагате, Ви гарантира за него.

В крайна сметка можем да сме сигурни, че с все по-увеличаващата се конкуренция в този бранш, букмейкърите ще продължават да се борят за нови клиенти, стимулирайки ги с различни подаръци, бонуси и джакпоти. Важното е да имате контрол над залаганията си, тъй като хазартът може да води към пристрастяване. Все пак всеки уважаващ себе си бранд има добра политика в превенцията срещу това.

Related posts