Най-неочакваните спортове, на които залага българинът?

Българинът и неговите хазартни навици са сред темите, за които вероятно всеки един от вас е слушал десетки, дори стотици на брой истории и вицове. Няма как да избягаме от факта, че хазартът е заложен в ДНК-то ни, а статистиката, че поне 50% от населението на родината ни е участвало в залози поне два пъти в живота си е показателен. Няма как да не се сетим за залози на футбол, тенис, баскетбол, както и участие в картови игри като блекджек и покер, а не на последно място и някоя и друга вечер в казиното, прекарана покрай слотовите машини. Изкушенията са големи, но спортните маниаци винаги ще си предпочитат залозите в тази насока. Изборът от събития обаче далеч надхвърля единствено светът на футбола, а чрез този Winbet разбор може да видите и какви други интригуващи предложения съществуват.

В следващите редове обаче ще се постараем да ви запознаем с някои от по-нестандартните хазартни тръпки на българския хазартен тип.

1. Спидуей

Започваме с един спорт, който всъщност има логика да набира популярност, поради факта, че принадлежи към семейството на моторните такива. Спидуеят е динамична надпревара с мотори, в която всяка гонка продължава броени минути, а моторите са пригодени за постоянно каране на дрифт. Скокът в интереса към тези надпревари навярно тепърва ще се развива, имайки предвид възможността за бързи и чести печалби.

2. Водна топка

Екзотиката става още по-голяма, преминавайки към един типичен воден спорт. Вероятно и някои от вас са играли поне веднъж в живота си някаква форма на водна топка, но надали сте си представяли, че някой залага и на този спорт. Истината обаче е, че играта всъщност има общо с воден футбол, така да се каже, а забавният й характер и понякога непредвидимост я прави изключително интересна за истинските хазартни гурута.

3. eSports

Нестандартно, но вече една от най-доходните хазартни секции не само в български, но и световен мащаб. Електронните спортове завладяват съзнанието не само на играещите, но и на почитателите, които вече съзират начин да направят изживяването си пред екраните още по-интересно, използвайки и знанията си за собствена изгода. Популярността на тези залози се разраства с всяка година и скоро няма да е изненадващо да говорим за фаворизиране на еSports дори пред цар футбол.

4. Конни надбягвания

Абсолютна класика в света на един уважаващ себе си хазартен тип. Този аристократичен спорт, който произлиза от островните ширини на Великобритания вече далеч не е непознат и по континенталните хоризонти, особено когато става дума за залози във връзка с подобни събития. Динамиката и непредвидимостта правят тази дисциплина истински рай за залагащите.

5. Австралийски футбол

Този микс от футбол, ръгби и американски футбол определено е сред набиращите популярност в секциите на всеки голям букмейкър. Яростните и страстни изпълнения на австралийските играчи винаги могат да приковат вниманието на зрителите, а пък и за залагащите възможностите не са една или две.

Футболът, тенисът и баскетболът отдавна не са единствените алтернативи за залози за българския хазартен потребител. А платформи, като тази на Winbet, работят денонощно, за да може изборът ви от екзотични спортни мероприятия, върху които да залагате, да се увеличава всяка седмица. Не губете време, а влезнете в голямата игра и сега!

Related posts