МОРЕТО ще играе в Каварна и през новото първенство! РЕМОНТЪТ на стадион „Тича“….

Морето ще играе в Каварна и през новия сезон! Ремонтът на стадион „Тича“ ще продължи и след старта на новото първенство през юли. Подробностите:

Ремонтът на стадион „Тича“ продължава със странни темпове, след старта на 20 декември. Предварителните очаквания бяха той да приключи за началото на пролетния дял от шампионата в Първа професионална лига или казано по друг начин – в срок от 60 дни. Първоначално трябваше да бъде поставено електрическото осветление, а през лятото на тази година да се смени тревното покритие, да се изгради дренаж и поливна система, каквито на „Тича“ нямаше. Впоследствие обаче стана ясно, че ще бъде извършен цялостен ремонт, без прекъсване, а това е причината „моряците“ да продължат да приемат съперниците си през 2017 година в Каварна.

Така 4 месеца по-късно на „Тича“ са изляти основите на фундаментите за осветлението, като в средата им са пуснати гофрирани тръби за кабелите, които ще захранват лампите с ток. Премахната бе старата тревна настилка и около 30 см. от почвата на терена, като вече са поставени тръбите за поливната система. Никой от фирмата изпълнител на ремонта не пожела да се ангажира със срокове за приключването му, като единственото, което се наеха да коментират, е че се работи. Днес сутринта на стадиона имаше двама работници, пусна тази снимка Петел.

Related posts

Leave a Comment