МОРЕТО с НОВ ТРЕНЬОР – новогодишен подарък за ФЕНОВЕТЕ, които изригнаха: С Илиан отборът няма да ….

Морето направи новогодишен подарък на феновете си – нов треньор. На стадион Тича идва варненецътИлиан Илиев, който досега водеше Верея от Стара Загора.
Досегашният треньор Емануил Луканов става директор на детско-юношеската школа. Илиан Илиев става старши треньор на Черно море за втори път. Беше на Тича от лятото на 2004 до март 2006 г. Договорът на Илиан е за 2 години, а негов помощник ще бъде

via GIPHY

бившият футболист на Черно море, старозагорецът Петър Костадинов.
Феновете са доволни, че Илиан стана треньор.
Това е най-хубавото нещо, което можеше да ни се случи в края на годината. Това е мечтан коледен и новогодишен подарък за всички черноморци. С Илиан Илиев треньор вече сме сигурни, че отборът няма да изпадне. Той ще получи пълна подкрепа във всяко едно отношение от нас и ще работи в спокойна обстановка. Отношението ни към него няма да се промени, дори и да не влезем в топ 6, защото той получава лошо наследство. Ще аплодираме Илиан на първата тренировка на8 януари, а още на първия мач с Берое през февруари той ще усети горещата и безрезервна наша подкрепа от всички сектори на „Тича”, заяви за „Петел” Михайлов.

Related posts

Leave a Comment