МОРЕТО стартира ЗИМНАТА си ПОДГОТОВКА. Крило, бразилец от елита на Португалия е новият играч. КОНТРОЛИТЕ: ……

Футболистите на Черно море започнаха задължителните медицински и функционални изследвания. Играчите са разделени на две групи, катопрез спортния диспансер в морската столица преминаха 11 състезатели – Георги Илиев, Георги Божилов, Стефан Станчев, Мартин Минчев, Мартин Костадинов, Виктор Попов, Петър Вуцов, Лъчезар Йорданов и вратарите Георги Китанов, Иван Дюлгеров и Иван Дичевски. Останалите “моряци” ще го сторят в понеделник преди обед.
Освен здравословното и физическото състояние, на играчите ще бъде направено и изследване на кръвта – кръвна картина.
Варненци започват зимната си подготовка от понеделник. Треньорът на Черно море Илиан Илиев събира играчите в 15 часа на стадион “Тича”.

Черно море е подписал договор с бразилско крило. Засега името му се пази в тайна. Знае се само, че той идва от елита на Португалия като свободен агент. Играчът се чака за старта на подготовка в понеделник.
Варненци са пред договор и с десен бек от Португалия. При него обаче нещата все още не са финализирани. Чака се и вътрешен халф. Това ще е и зимната селекция на Черно море. Тя ще е от трима чужденци. Очаква се нападателят Радослав Василев да получи нов договор при подобри условия. Засега от „Тича“ са категорични, че централният защитник Илиас Хасани няма как да премине в Левски.

КонтролитеЧерно море ще срещне тима на Вардар Скопие в контрола на 28 януари по време на лагера в Турция. Там варненци ще изиграят общо четири контроли, като останалите съперници са Медж Легница (Полша) на 22 януари Арка Гдиня (Полша) на 24-и и Олександрия (Украйна) на 30-и.

Related posts