МОРЕТО смазано във Варна от втория отбор на Лудогорец с … КОМЕНТАРЪТ на треньора ИЛИАН ИЛИЕВ във ВИДЕО:

Морето смазано във Варна в контрола от втория отбор на Лудогорец с1:4. Коментарът на треньора Илиан Илиев във Видео най-долу в материала:

Мачът:
4-ата минута Цветослав Петров бе изведен зад гърба на защитата на Черно море и реализира през краката на вратаря Иван Дюлгеров за 0:1.
20-ата минута Томас Цвятков проби отляво и от малък ъгъл прониза Дюлгеров за 0:2.
22-ата минута Лудогорец покачи на 3:0 от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Цвятков, който реализира от бялата точка.
28-ата минута Мехди Фенуш намали резултата, след като засече центриране по земя от десния фланг на Мартин Минчев и изпрати топката в мрежата на Лудогорец за 1:3.
Треньорът Илиан Илиев направи шест смени на почивката. В игра влязоха Георги Илиев, Мариян Огнянов, Лъчезар Йорданов, Марек Кузма, Александър Цветков, Миро Енчев и Аристот Ндонгала, които заеха местата на Илиас Хасани, Петър Витановм, Даниел Димов, Емил Янчев, Радослав Василев, Мехди Фенуш и Мартин Минчев.
60-ата минута Николай Минков, Мартин Минчев и Атанас Зехиров напускат игра, а на техните места влязоха Румен Касабов, Кононго и Ертан Томбак.
63-ата минута Мартин Милков бе изведен на стрелкова позиция и с левия крак реализира за 1:4, като преди да влезе във вратата на Дюлгеров топката се отклони в десния страничен стълб.

Съставът на Черно море:25. Иван Дюлгеров, 23. Илиас Хасани, 34. Даниел Димов, 17. Мартин Костадинов, 18. Атанас Зехиров, 16. Петър Витанов, 8. Емил Янчев, 97. Николай Минков, 9. Мехди Фенуш, 37. Радослав Василев, 90. Мартин Минчев

Илиан Илиев:

Със сигурност настройката ни за игра не се получи, като се има предвид, че играем срещу втория отбор на Лудогорец. Лошото е, че вкарахме едно напрежение, в една контрола.. една тренировка. Негативното е, че допуснахме такива грешки, за да ни вкарат головете. След това изобилстваха единоборствата, което пък от друга страна е много близко до това, което ни очаква в първенството”, каза Илиев.
Относно Даниел Димов, който днес започна титуляр срещу Лудогорец, треньорът на “моряците” сподели:
“С него сме се разбрали, че ако до петък не си намери отбор в чужбина в понеделник ще подпишем договор. Със сигурност няма да привличаме на всяка цена други хора. Видяхте, че с нас в Турция пътуваха 7/8 юноши. Всички играчи играха еднакво време в контролите. Не ги взехме да трупаме някакви активи, а защото очакваме някои от тях да влезе и да заиграе”.
“До края на първенствотоще се види на кои хора ще може да се разчита. Не говоря спортно-технически, а дали е правилно това, което тръгваме да правим. Много е важно за един треньор като влезе в една съблекалня и говори да не вижда празни погледи, а една искрица в тези хора”, завърши Илиян Илиев.
Видео

Related posts

Leave a Comment