МОРЕТО си намери НЕПРАВИЛНИЯ ВИНОВНИК – Даниел Димов, разделиха се както се случва с всеки, но в никой друг клуб в света – по …. и привлече полузащитника …

Морето си намери неправилния виновник – Даниел Димов, разделиха се както се случва с всеки футболист на Черно море – попо-взаимно съгласие. Няма друг такъв клуб в света, които си тръгват по взаимно съгласие. Правете си изводите, ако може да мислите. И взаимното съгласие привлече полузащитника Васил Панайотов, който е на 28 години и е юноша на Левски. Играе за Пирин (Гоце Делчев), Банско, кипърския Агия Напа и полския Завиша Бидгош.
През юни 2016 г. Панайотов подписва договор с Берое (Стара Загора), но през есенния полусезон изиграва само 3 мача в първенството. В началото на 2017 г. халфът преминава в полския Стал Миелец.
През лятото на 2017 г. Панайотов се завръща в

Левски. През сезон 2017/18 бележи 4 гола в 26 мача в Първа лига, но не получава предложение за нов договор.
Централният защитник Даниел Димов вече не е част от Черно море. Ръководството на “моряците” се раздели с него по взаимно съгласие. Димов ще продължи кариерата си в чужбина. Ето какво каза Димов след разтрогването на контракта си с варненци:“Дойде отново моментът, в който пътищата ни за кратко ще се разделят. Ако е вярно, че човек се учи от грешките си, то няколко години след първата ни раздяла, искам да благодаря на всички вас – верните привърженици, моите съотборници, треньори и ръководство за подадената ръка, за огромното доверие и винаги доброто отношение. Успех и до скоро”.

Related posts