МОРЕТО приключи лагера в Банско с 2 загуби и 1 победа! Обявиха имената на 12 лицензирани треньор в детско-юношеската школа на клуба и кастинг за таланти.

Морето приключи лагера в Банско с 2 загуби и 1 победа!

Отборът на Черно море приключи основната част от лятната си подготовка. “Моряците” се готвиха в Банско от 12-и до 24 юни, където изиграха и три контроли. Варненци записаха две загуби и една победа в проверките, като отстъпиха на Локо Пд с 0:1 и с 1:2 на Академия Пандев, и надиграха новака Хебър с 2:0.

След последната проверка треньорът Илиан Илиев отпрати дошлия на проби северномакедонски бранител Марко Стойчевски. Въпреки че има качества, наставникът на “зелено-белите” прецени, че на този етап няма да бъде предложен договор на Стойчевски и той ще търси друго развитие на кариерата си.След завръщането на тима във Варна футболистите получиха два дни почивка, като първото занимание през новата седмица ще е в понеделник следобед.

В сряда Черно море ще изиграе две контроли в един ден – със Созопол и Етър, а официалното представяне на тима за новия сезон ще е в събота срещу Добруджа.

“Моряците” започват шампионата с гостуване на Локо Сф. Двубоят е на 10 юли (неделя) от 18,30 часа в столицата.

Детско-юношеската школа на Черно море обявяви кастинг за млади надежди, родени 2010 година. Той ще се състои на 16 юли, неделя на базата на “зелено-белите” в Аспарухово – стадион “Корабостроител”. Треньор на тази възраст е Георги Попов.

Ето всички отбори и съответните треньори:

Черно морен II – Мартин Христов/Иван Николов
Черно море U17 – Тодор Каменов
Черно море U15 – Станислав Стоянов
Черно море (2009) – Тодор Колев
Черно море (2010) – Георги ПоповЧерно море (2011) – Страхил Байчев
Черно море (2012) – Тодор Марев
Черно море (2013) – Калоян Георгиев
Черно море (2014) – Мирослав Мирчев
Черно море (2015, 2016, 2017) – Демитър Георгиев
Неделчо Добрев – треньор на вратарите
Директор на детско-юношеската школа – Калоян Георгиев

Related posts