МОРЕТО мина през Скопие

Морето мина през Скопие. Варненци победиха с 2:0 Вардар в контрола играна на лагера в Турция. Головете забиха Аристот и Мехди.
В 37-ата минута Черно море поведе в резултата. Аристот Ндонгала получи пас отдясно, финтира бранител и разстреля стража на Вардар за 1:0.
В 74-ата минута влезлият минута по-рано Мехди Фенуш вкара втори гол за моряците. Крилото получи топката в ляво от вратата и прониза стража на Вардар за втори път. Цветомир Панов излезе и на неговото място в игра се появи Виктор Попов.
Преди това в 55-ата минута тройна смяна в състава на Черно море. Играта напуснахаДани Кики, Георги Илиев и Родриго, а техните места заеха Мартин Минчев, Петър Витанов и Жоржиньо.
В 65-ата минута от терена излязоха Патрик и Виктор Генев, а в игра се появиха Васил Панайотов и Мирослав Енчев.
Съставът на Черно море:
Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев, Кононго, Цецо Панов, Георги Илиев, Патрик, Родриго, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Радослав Василев

Вардар е най-големият отбор в Македония. 10 пъти шампион на страната от 1992 г. насам, като за последно тимът печели титлата през сезон 2016/2017 г. През миналата кампания са вицешампиони, като първенец е Шкендия. В момента са на второ място, на 5 точки зад Шкендия.
Преди 1992 година Вардар са най-успешният македонски отбор, като част от Югославия.
Лидер на отбора в момента емакедонският национал Горан Попов, който игра в Динамо Киев и английския УБА. Чужденците във Вардар са камерунец, украинец и двама бразилци.

Related posts