МОРЕТО ИЗГОНИ още 2-ма и уреди 2 контроли!

Морето изгони още 2-ма футболисти и уреди 2 контроли! ПодробноститеЦентралният бранител Александър Александров вече не е част от Черно море. Защитникът прекрати договора си с „моряците“ по взаимно съгласие днес. Естествено по Взаимно съгласие, друга опция в този европейски гранд Черно море няма.
Бившият национал се завърна в Черно море по време на лятната подготовка. През настоящия сезон Александров взе участие в 14 мача, в които записа общо 1006 минути. Ръководството на Черно море благодари на Александров за съвместната работа и му пожела успех занапред.
Централният нападател на Цветелин Чунчуков също се раздели с Черно море. Таранът разтрогна договора си с клуба от „Тича“ по взаимно съгласие. Естествено по Взаимно съгласие, друга опция в този европейски гранд Черно море няма.
Чунчуков пристигна при „моряците“ през лятото и изигра 590 минути в 9 мача от настоящия сезон. Таранът се разписа

via GIPHY

веднъж срещу Верея в Стара Загора при успеха с 4:0. В началото на октомври 22-годишният футболист се контузи и малко след това претърпя операция на връзки и менискус.
Така Чунчуков става четвъртият напуснал Черно море след края на мачовете от есента, след като с „моряците“ вече се разделиха Амаду Сукуна, Евгений Боровик и Антон Огнянов.

Черно море уреди две контроли през зимната си подготовка. На 7 февруари „моряците“ ще премерят сили с Лудогорец 2, а на 10-и съперник ще им бъде Поморие. Именно срещу втородивизонния тим, воден от бившият „моряк” Веселин Бранимиров, Черно море ще представи отбора си за пролетния дял в първенството.
„Моряците“ се събират за първа тренировка на8 януари на стадион „Тича“, а до няколко дни ще стане ясно къде подопечните на Емануел Луканов ще проведат основната част от зимната си подготовка.

Related posts

Leave a Comment