Морето започна подготовка за поредното 6-то място! Питам феновете на Черно море, кога феодалното имение на тимаджиите ще стане шампион? И още – колко титли има Варна, Черно море и Спартак взети заедно, и колко титли има Разград? И още – от кой век Черно море не е бил шампион? Бил ли е шампион с името Черно море?

Морето започна подготовка за поредното 6-то място!

Питам феновете на Черно море, кога феодалното имение на тимаджиите ще стане шампион?

И още – колко титли има Варна, Черно море и Спартак взети заедно, и колко титли има Разград?

И още – от кой век Черно море не е бил шампион?

Бил ли е шампион с името Черно море.

Толкова ниско ли е летвата на феновете, че не си задават тези въпроси, а куфеят по 5-то, 6-то място от десетилетия?

Иначе традиционната информация за юни от стадион Тича, всяка година едно и също, е следната:Отборът на Черно море с треньор Илиан Илиев започна лятната си подготовка с група от 23 футболисти. Любопитното е, че между тях са цели 11 играчи, излезли от школата на Черно море. Като се добавят и националите Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Росен Стефанов и Николай Златев, които ще се присъединят към отбора на по-късен етап, бройката на варненци в състава на Илиан Илиев за новия сезон става доста солидна. Първото занимание на „моряците“ се проведе на стадион „Тича“ във Варна, а към него се присъединиха Мартин Милушев и Петър Иванов, които през миналата кампания играха като преотстъпени в тимовете на Добруджа и Янтра Габрово.

С отбора не започнаха вратарят Георги Георгиев и халфът Стефан Велев, на които договорите им изтекоха и няма да бъдат подновени. Капитанът на „моряците“ Даниел Димов и Васил Панайотов преподписаха, а младият Берк Бейхан се обвърза с първи професионален договор с варненци.

До понеделник Черно море ще се готви във Варна, а след това тимът ще бъде на лагер в Тетевен. Там отборът на Илиан Илиев ще изиграе 3 контроли. На 22 юни варненци срещат Спартак Плевен, а на 27-и играят с новака в елита Етър Велико Търново. Ден преди да се завърнат във Варна „моряците“ ще мерят сили с тима на Ботев Враца.

На 5 юли Черно море ще изиграе две контроли в един ден – срещу тимовете на Дунав Русе и Добруджа, а последният спаринг от подготовката ще е срещу Черноморец Балчик – на 8-и.

Контроли:22 юни: Черно море – Спартак Плевен
27 юни: Черно море – Етър Велико Търново
29 юни: Черно море – Ботев Враца
5 юли: Черно море – Дунав Русе, Черно море – Добруджа
8 юли: Черно море – Черноморец Балчик

Групата на Черно море:
Денислав Стойчев, Галин Григоров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Георги Венциславов, Влатко Дробаров, Петър Иванов, Арлин Дакай, Васил Панайотов, Николай Костадинов, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.


Related posts