МОРЕТО глътна вода във Варна от последния в класирането. ИЛИАН ИЛИЕВ полудя: СЪДИИТЕ…. Видео!

Морето глътна вода във Варна от последния в класирането.Варненци паднаха 0:1 на стадион Тича. Преслав Боруков вкара отблизо в 34-тата мин.

Треньорът Илиан Илиев полудя: Съдиите ….

Видео:

Илиан Илиев:
„Ние не искахме такъв мач, какъвто те искаха, единоборства, битка, търкаляне, първото полувреме влязохме на тяхното, проспахме първото полувреме, тази загуба не я заслужавахме, искахме да запишем трета поредна домакинска победа. Знаем, че две трудно се правят, направихме. Запазиха си гола, който направиха и успяха. Ситуацията с Курьор се получи това, което видяхте. Етър си заслужи победата. Не може да очакваме само на Курьор, подведохме се първото полувреме по тяхната игра, имаше доста спирания в хода на мача, имаха стратегия и си го постигнаха. Имахме доста флангови атаки, Етър дублираха бековете постоянно, някои центрирания ни се получиха, искахме остри центрирания, не искахме да губим, във футбола не винаги има справедливост. За този съдия може да говорим с дни, чиста дузпа за изравняване не се свири, ще пуснем жалба, както се прави, ще го накажат, те наказаха и съдията с ЦСКА 1948, 4 мача беше спрян, но на нас точките ни ги няма. Не е за първи път, казват ни живуркайте си там“. Търсехме гола през втората част срещу добре подреден отбор и в защита, има ли смисъл от нашия футбол. В България се залъгваме, че играем футбол, затова сме в 4-а урна, може и по-надолу да паднем“, коментира Илиев.

 
Варненци
Публична група • 6113 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Related posts