МОРЕТО бие 6:1 в тайна КОНТРОЛА с 13 юноши в състава! 85 топки ПОДАРЪК ….

Морето бие 6:1 в тайна контрола с 13 юноши в състави си.

Черно море записа разгромна победа в последната си контрола от предсезонната подготовка.

Варненци победиха тима на Локомотив Горна Оряховица с 6:1 на стадион “Тича” във Варна.Матиас Курьор на два пъти в 18-ата и 26-ата минути, Васил Панайотов в 45-ата вкара страхотен гол от центъра на терена, Денислав Ангелов в 66-ата и 89 минути, и Радослав Златев в 76-ата реализираха за варненци. Гостите намалиха чрез Петър Чалъков в 38-ата минута.

В мача Илиан Илиев използва 13 юноши излезли от школата на Черно море, като голяма част са от отбора на “зелено-белите” в елитната група до 19 години.

Новото първенство започва на 7 август. В първия си мач на 9 август Морето гостува на Славия.

Сикаджията и Висаджията едновременно – шефът на тотоотбора Слабия не пожела мачът да бъде отложен заради многото заразени с Ковид-19 играчи на Черно море, които баха в карантина и не проведоха пълноценна подготовка.

Черно море игра в състав:
Иван Дюлгеров (46-Иван Дичевски), Емил Янчев, Стефан Станчев (70 Росен Стефанов), Виктор Попов (70 Павел Георгиев), Цветомир Панов (70 Златин Михайлов), Васил Панайотов (70 Мартин Дичев), Патрик Андраде (Николай Златев), Илиан Илиев (70 Петър Вуцов), Матиас Курьор (60-Денислав Ангелов), Стефан Велев (70 Радослав Златев), Исмаил Иса (60-Леандро Андраде).

На снимката виждате:

 
Варненци
Публична група · 4114 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 

За пета поредна година Министерството на младежта и спорта, Българският спортен тотализатор и Българският футболен съюз подкрепиха футболните клубове от Първа лига. Изпълнителният директор на БСТ Любомир Петров и и.д. президентът на БФС Михаил Касабов подписаха спонсорски договор на стойност 200 000 лв., с които ще бъдат закупени общо 1296 футболни топки. С тях ще се играят мачовете от новия сезон 2020/2021.

От началото на шампионата ще бъде използвана официалната топка, с която трябваше да се играят мачовете на Европейското първенство по футбол, отложено заради пандемията от коронавирус.

След обявена от БФС обществена поръчка, спечелена от фирмата с най-добро предложение, бяха осигурени 1296 броя Adidas Uniforia Euro 2020. Те ще бъдат предоставени на футболните клубове и треньорската школа на БФС в следващите дни.

Получени бяха 4 оферти, като изборът бе направен от техническия комитет на БФС, който се председателства от техническия директор на централата проф. Лъчезар Димитров.

Всеки тим от елита ще получи по 85 топки, брандирани с логата на тотализатора и Първа лига, а 106 ще бъдат използвани в треньорската школа към футболната централа. В сравнение с миналата година на отборите ще бъдат предоставени по 25 топки повече.

Министър Кралев изтъкна, че целта на тази помощ към отборите е те да бъдат поставени при равни условия в течение на новия футболен сезон. Той изрази увереност, че това е една от предпоставките за интригуващи мачове в Първа лига. Красен Кралев е категоричен, че сътрудничеството между ММС, БСТ и БФС в тази насока е ползотворно.


Related posts