„ЛЕВСКИ“. ЗАПТИЕ купува АКЦИИТЕ на обесения от мутрата Пунта Мара „ЛЕВСКИ“. Викат му ШИШИ. Дарението от 500 000 бе само СОНДИРАНЕ на левскарската общност. Тя все пак се усети, че УБИЕЦЪТ КУПУВА ТРУПА. ЧЕРЕПА днес отново се ПОДИГРА с БАНДИТА ПУНТА МАРА.

„Левски“.

Заптие купува акциите на обесения от мутрата Пунта Мара „Левски“.Викат му Шиши. Други говорят, че е шеф на Хунтата.

Дарението от 500 000 бе само сондиране на левскарската общност.

Тя все пак се усети, че убиецът купува трупа.

Черепа днес отново се подигра с Бандита Пунта Мара.

Напомни му, че той е собственик на акциите на Левски и тъй като няма смелост да ги прехвърли на който и да е реши да му помогне като организира анкета:
Съгласни ли сте новият собственик на акциите на ПФК ЛЕВСКИ да бъде определен чрез електронно гласуване?

Преди това обаче Черепа написа:
От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници.

 
софиянци
Публична група · 295 членове

Присъединяване към групата

Групата на софиянци. Публикувайте само за София. Без реклами и спам. Контролирайте се. Информации само за София и за софиянци, поне 20 000.
 

Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин.

Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов – НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите.

На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват.


Related posts