КУБРАТ ПУЛЕВ: Баща ми ме направи на 54, а брат ми на 56. Искам 3-4-5 деца, но не знам дали ще са от Андреа, ние с нея …. Какво би казал ГОСПОД за мен ли? Че съм …. Всичко, което каза Пулев пред Мундю (грешката е умишлена) и Софиянска вижте във ВИДЕОТО: …

Кубрат Пулев:С годините и славата приятелите станаха по-малко. Много от тях се оказаха такива само за маса, за купон. Показаха ми, че не може да се разчита на тях. Давал съм пари на заем на приятел и после забравя изобщо да ми ги върне. И накрая ми казваха: „Трябва да ни оставиш тези пари, защото ние толкова години сме до теб и те подкрепяме”. Излиза, че си плащах, за да имам приятели.
Много е важно, когато на един човек му се даде всичко, да може да го оцени. Обикновено не оценяваме нещата, докато не ги изгубим. Надявам се нещата с Андрея да тръгнат в правилната посока и след време да имаме деца. С нея сме малко сблъсък на характери. Тя е още като малко дете. Аз обаче съм виновен, че е толкова разглезена. Искам 3-4-5 деца, но не знам дали ще са от Андреа, ние с нея смятам, че вървим в една посока, но ще видим. Мен баща ми ме е направил на 54, а брат ми на 56. Най-голямата ми слобост епрекалената ми доброта.
Какво би казал Господ за мен ли? Че съм ….
Всичко, което каза Пулев пред Мундю (грешката е умишлена) и Софиянска вижте във Видеото:

Related posts