КРОС Dentaprime run city организиран от Александрина Чанкова, Красимира Маркович, Стамен Костадинов Състезанието ще се проведе във Варна на….

Крос Dentaprime run city организиран от Александрина Чанкова, Красимира Маркович, Стамен Костадинов ще се проведе във Варна на24 март.
Подробностите

Пресконференция за предстоящия лекоатлетически крос Dentaprime run city дадоха днес организаторите – Стамен Костадинов – главен огранизатор, заедно с Красимира Маркович- IRun организатор, Александрина Чанкова – мениджър на Dentaprime run city и друг представител на IRun -Николай се срещнаха с журналистите.
До този момент повече от 700 души са подали заявка. Около 70 ще са доброволците по трасето. За всяка дистанция има предвидено контролно време, което е чисто символично и ще позволи на всеки да влезе в него. Това означава получаване на талони за участите в голяма томбола. За тези, които са дошли за купона и не смятат да бягат ще има достатъчно занимания по различни танци и демонстрации по карате. Организаторите на проявата казаха твърдо, че тя става традиционна. Мотото на кроса е „Да бягаме с усмивка“.

Програмата8:30 – 9:30 – записване на място и получаване на стартови номера на вече регистрираните
Старт на отделните дистанции:
10:00 Деца до 12 г.: 4 00м – Обиколка на Морско Казино
10:15 Юноши 13-17 г.: 2 км – Обиколка до Пантеона и обратно
10:45 Мъже/Жени над 18 г.: 5 км и 10 км
Контролно време:
2 км – 15 мин.
5 км – 45 мин.
10 км – 1 ч. 30 мин.
Няма възрастови ограничения за дисциплините 5 км. и 10 км.

Related posts

Leave a Comment