КРАСЕН КРАЛЕВ: От соц ПАМЕТНИК зала Владислав е ремонтирана с 900 000 лв! ЛОКО би СПАРТАК на хандбал за сефте на новата настилка

Локо Варна би Спартак Варна за сефте на новата настилка в ремонтираната зала Владислав с36:20 (15:11) в мач от държавното първенство по хандбал.
Ремонтът бе инспектиран от министъра на спорта Красен Кралев, който сподели следното:

Имах възможност да инспектирам как върви последният етап от ремонтните дейности във зала “Владислав” във Варна. Залата е строена през 80-ти години на миналия век и разполага с най- голямото игрално поле в България. Размерите са 40 х 75 м. или общата площ на полето е около 3 декара. През последните 4 години ММС извърши поетапно ремонтни дейности, възлизащи на над 900 000 лв. Покривът беше ремонтиран основно, положи се нова модерна настилка, изгради се ново, енергоспестяващо осветление, изградиха се изцяло нови съблекални. Сложи се и отопление на залата. В последния етап се монтират 1200 нови седалки. Изграждат се ВИП сектор с 20 места и сектор за журналисти. От един безполезен соц паметник, залата постепенно се превръща в основен център на варненския спорт. Тук се провеждат държавните първенства потенис, футзал, хандбал, тренировки по волейбол и скално катерене. Залата се стопанисва от ССК “Черно море”.

Related posts