КРАЛЕВ раздал 11,5 милиона авансово за 6 дни по Коледа на нови дружества. Защо бе Красене? Да беше ми дал и на мен 1 милион за участие на световното за ветерани през 2055 г, защото ще съм единствен участник на 100 м, тоест световен шампион

Кралев раздал 11,5 милиона авансово по Коледа.

Защо бе Красене?

Да беше ми дал и на мен 1 милион за участие на световното за ветерани по лека атлетика през 2055 г, защото ще съм единствен участник, тоест световен шампион.

Тогава ще съм на възраст, когато другите старци на моята възраст или ще са измрели или ще имат проблеми с ходенето и аз спокойно ще пробягам 100 метра за 1 минута.

Много интересни факти се разследват за 14 договора със ЗЗД дружества.Повечето са подписани между 23-ти и 29-ти декември на обща стойност 11,5 млн. лева.

Седем от тях са с един и същи човек, намиращ се на един и същи адрес. Други отново са на един и същи адрес и един и същи човек.

Издадените фактури са с номер 001. Това означава – първа фактура за фирмата“, уточни Кузманов. Дружествата са регистрирани в периода ноември – декември.

В деня на всеки един договор се е подписвал и анекс, който казва кога ще се изпълни съответният ангажимент. И по всички тях се превеждат 100% авансово парите, при положение, че в тези договори е записано, че плащането е поетапно.

Изпълнението обаче започва чак когато има скица, строителна виза и т.н., а това не се знае кога ще е.

Тези проверки не са реваншизъм. Ние сме длъжни пред държавата и обществеността да сме открити и да се спазва законът. Договорите са сключени и парите са раздадени“, заяви Кузманов в ефир.

Варненци
Публична група • 8511 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…

Related posts