КРАЛЕВ раздал не 11, а 22 милиона по БРУТАЛЕН начин, 100 % платени! ВИДЕО: Във Варна обявиха старта на европейското по плажен хандбал!

Кралев раздал не 11, а 22 милиона по брутален начин, 100 % платени!

Служебният министър на младежта и спорта Андрей Кузманов разкри на пресконференция днес, че цели 22 милиона „по брутален“ начин са били разплатени на определени фирми за реновиране на физкултурни салони.

“Получихме писмо от Сметната палата, тя идва да ни прави проверка съвсем скоро. Отчетите за фирмите, които са изпълнявали поръчките по т.нар. физкултурни салони, са вече направени. Фирмите са доста любопитни като имена, а прави впечатление, че едни и същи печелят поръчките.Всичките 26 договора до момента са за близо 22 милиона, а парите са отпуснати въз основа на решение на министерския съвет през февруари 2020 година. Обезпокоително също е, че повечето са подписани през декември 2020 година – 25 договора, само в рамките на един месец.

Мисля, че парите по-добре да се бяха върнали на държавата, а не да се раздават така. Договорите са изплатени 100%, каза Кузманов.

Всичко във видеото:

В същото време във Варна обявиха старта на европейското по плажен хандбал!

Пресконференцията беше на пясъка на южния плаж. Журналистите се потиха прави на жегата без дори да получат по една студена вода за пиене.

В събитието ще участват 1200 хандбалисти и 70 съдии от Европа.

Първо шампионът ще определят девойките и юношите – от 8 до 11 юли от 10 до 20 часа. 12 юли е почивен ден, а от 13 до 18 юли е шампионатът при мъжете. Европейски шампиони в момента са Дания и при мъжете и при жените.

Входът за събитието е свободен и варненци могат да се насладят на атрактивния плажен хандбал.

Варненци
Публична група • 8517 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…

Related posts