Кой не се страхува във Варна? Да застанеш с лицето си пред проблемите

Има ли хора във Варна, които могат да застанат с лицата и имената си, заявявайки: “Нас ни ни е страх”?
През последните политически кампании се нагледахме на множество листи и лозунги без лица и личности, които реално носят със себе си идеи, умения и възможности. Основните водачи спуснаха от София своето верую и личностите, които избрахме оставаха скрити и почти никому неизвестни.

Една от партиите обаче направи сериозно впечатление във Варна. По пример на един от нейните лидери – Кирил Петков, хората, които имат заявка, че носят промяната във Варна, застанаха с лицето си и заявиха „От какво не ги е страх във Варна“. Всеки може да се запознае с биографиите на тези млади и смели хора. Промяната идва със смелост и истина, а истината трудно се изрича публично във Варна.Листата на движението във Варна е изградена от експерти и професионалисти с богата биография и визия за развитие на града. Всеки един от тях има своя визия за развитие на ключов сектор за бъдещето на града като:

Борба с корупцията в Община Варна и спиране на кражбите от общинските средства.
Изграждане на светло бъдеще за града и осъществяване на ключови инфраструктурни проекти за Варна и региона – построяване на втори Аспарухов мост, на автомагистрали „Хемус“ и „Черно море“, които да свържат града с вътрешността на страната, както и довършването на строежа на стадион „Варна“ и още други ключови за развитието на местната икономика проекти и инициативи.

Опазване на Черно море и околната среда, като се изгради наново тръбата изхвърлила огромно количество отпадъчни води във Варненското езеро, закупуване на дронове за облитане на акваторията за контрол, спасяване и превенция срещу замърсяване, както и излишното удълбочаване на канала.
Също така хората от движението заявиха, че не ги е страх да попитат „Къде е кметът?“ и „Защо всичко това не е направено?“.

Ако и вие си задавате тези въпроси и търсите решение или алтернатива на настоящото управление на града и страната, то може да заповядате днес от 14:00 часа пред х-л Одесос, за да се срещнете с тези хора и да продължите промяната.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление


Варненци
Публична група • 9143 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…

Related posts