Кои са българските букмейкъри, които предлагат топ коефициенти?

Интернет бетинг индустрията в България преживява истински бум в последната година. На пазара стъпиха няколко нови компания, а най-актуалният букмейкър с лиценз се казва алфауин. Топ коефициентите, модерната визия и иновативните опции за игра определено привличат вниманието и обещават този бранд скоро да стане достатъчно разпознаваем сред почитателите на залозите и хазартните игри у нас. Съдържанието и функционалностите в платформата дават всичко, което търсят потребителите, дори и тези, недопускащи компромиси с нивото на предлаганата услуга.

Къде да открием високите коефициенти?

Основна цел на играчите е да открият изгодните възможности за залагане. Когато говорим за високи коефициентите в Alphawin, трябва да отбележим, че букмейкърът действително предлага ставки над средното ниво на пазара за доста от най-популярните спортове и първенства. Не, не става дума за стойности от рода на 501 към 1, които са крайно нереалистични за постигане. Да оставим илюзиите настрана и да се насочим към възможностите, които могат да се осъществят. А в сайта на новата компания за залози най-високите коефициенти се откриват в специална секция, която е ясно означена и се намира лесно от потребителите.

Топ ставките невинаги са свързани с топ първенствата. Напротив, често повишените коефициенти, които правят разликата в сравнение с други букмейкъри, се дават за по-малко популярните лиги. Шампионатите на Грузия или Индонезия например дават най-изгодните възможности, но не са много играчите, които могат да се възползват от тях. Първо, това са непознати територии дори и за най-запалените футболни почитатели. Как да се възползват от добрите коефициенти, като нямат представа какво играят двата отбора и какво може да се очаква от мача? Тук повече се разчита на шанс, отколкото на познания, което обяснява и високото ниво на ставката. А по-екзотичните лиги имат нееднозначна слава сред играчите и мнозина гледат с недоверие към тях.

Кои са водещите 5 лиги в Европа?

Въпросът вероятно е излишен за истинските футболни маниаци. Първенствата на Англия, Испания, Италия, Германия и Франция събират най-големите звезди на планетата и естествено предлагат върха на качеството в играта. Затова и като зрителска гледаемост, и като популярност сред залагащите топ 5 лигите на Европа се радват на преобладаващ интерес от страна на публика и потребители. Така че подобрените коефициенти всъщност правят впечатление тогава, когато се отнасят до мач от Висшата лига, до специален залог за голмайстор в Серия А, до прогноза за резултатност в Ла Лига и т.н.

Но пък разликите между ставките на различните букмейкъри за водещите шампионати на континента не са големи. Обикновено амплитудата варира в рамките на 2-3 процента. Между най-ниския и най-високия коефициент за фаворит в срещата, оценен под 2.00, разликата е няколко стотни. Когато говорим за коефициенти между 2.00 и 3.50, варира до 2-3 десети, а колкото повече нараства ставката (а с това намалява и изгледът за успех), толкова по-осезаеми ставата различията между един или друг букмейкър. Alphawin в това отношение предлага адекватни стойности на всички нива, като модерната визия и технологична интегрираност на сайта са още една добра причина да се изпробват услугите му.

Related posts