КЕЛЕПИР има в тая работа! Предстоящият мач на КОБРАТА с Джонсън е като концерт на..! ПУЛЕВ: Исках да свалят ЦЕНИТЕ,

Келепир има в тая работа! Предстоящият мач на Кобрата с Джонсън е като концерт на рок група! Защото предния мач на Кобрата беше
няколко минути. Публиката все пак е платила сериозни пари за шоуто и не иска то да свърши за 2-3 минути. Затова в предстоящия мач на 28 април в зала „Армеец“ е поканена и групата рок групата „Раймщайн“.

“Винаги се радвам, когато мога да се боксирам пред българска публика. Ще защитавам пояса на Интерконтиненталната титла, но по-интересното е, че сега победителят от мача между Кличко и Джошуа ще играе срещу мене. Затова трябва и аз да победя на 28 април. Предстои голям боксов уикенд за феновете. Джонсън е неудобен боксьор с много опит. В никакъв случай не е за подценяване. Концентрирал съм се върху тренировките, за да победя. Никой не знае какво ще се случи. Това е бокс и един удар решава всичко. Много дебатирах с моите промоутъри да свалят цените на билетите за мача, за да могат да дойдат всякакъв тип хора да си позволят да гледат срещата, защото сме в България. За мен винаги е било важно да дам на българите необходимия дух и атмосфера, необходимото самочувствие, за да се чувстват добре и да вярват в себе си. Поканили сме рок звездите от Рамщайн. Казаха, че ще дойдат“ сподели Кобрата.

Related posts

Leave a Comment