И сега НАКЪДЕ? Дадоха им СТАДИОН СПАРТАК за период от …. Но в него НЯМА ПАРИ, които да издържат клуба, ПУШИЛКАТА приключи, ред е на РЕАЛНОСТТА

И сега накъде? Дадоха им стадион Спартак за период от10 г с гласуване на общинска сесия в община Варна. 47 общински съветници гласуваха За, един Против. И сега какво? Имат стадион Спартак и прилежащите територии, но имотите не правят футбол. В тях няма и пари, които да издържат клуба. Пушилката приключи, ред е на реалността. А бъдещето не е розово точно 100 г след основаването на клуба.
Еуфорията ще продължи още месец, докато приключат тържествата по повод юбилея. 100-те хиляди лева, които дава

общината за 100-те години Спартак ще бъдат изхарчени и после започва ново ходене по мъките с огромната разлика, че вече няма да има виновни. Новото общинско дружество с името Стадион Спартак да му мисли. Ще изхарчи и 1 милион за ремонт на стадиона. Всъщност виновни за това, че Спартак няма да е в А група, където за сезон трябват 5-6 милиона минимум могат да се намерят. Напримернякой меркаклия инвеститор, който обаче накрая се оказал мошеник. И така до следващия. Иначе реалността е оцеляване. Спартак Варна е като всеки друг клуб в България, който е бил в А група. Оцеляване.

Related posts