ИСТИНАТА! ЕЛ МАЕСТРО: Ако нашият собственик беше спонсор на ЛИГА ЕВРОПА, като този на КОПЕНХАГЕН… Коментар на ВАРНА СПОРТ: И в двата мача съдиите бяха ИНСТРУКТИРАНИ от МАФИЯТА УЕФА, Делиорманът със собственик СВИНЯТА ….

Истината!
Ел Маестро:
Ако нашият собственик беше спонсор на Лига Европа, като този на Копенхагенщяхме да продължим напред. Не е моя работа да коментирам съдиите. От тук нататък съсредоточаваме усилията си върху вътрешното първенство.
Коментар на Варна спорт:
И в двата мача съдиите бяха инструктирани от мафията УЕФА така, че напред да продължи спонсорът им собственик на Копенхаген. В първия мач измислен червен картон при 1:0 за ЦСКА, във втория мач гол за 1:0 за Копенхаген от чиста 1000 процента засада.
Изводите си ги правете сами.
Делиорманът продължава в следващия кръг на Лига Европа, след като завърши

1:1 в Мостър.
Следващият съперник на Свинята ще е Торпедо Кутаиси. Грузинците бяха на косъм да отпаднат от албанския Кукеши, след като загубиха с 0:2. Напред ги класира победата с 5:2 в Грузия.
Треньорът на Лудогорец – Пауло Аутуори, бе бесен въпреки крайния успех срещу Жрински (Мостар), дошъл след равенство 1:1 на реванша. Причината за недоволството на бразилския специалист дойде от факта, че тимът му допусна гол от нищото в добавеното време на мача.
„Поздравявам играчите, но не съм доволен и те го знаят. За да се спечели един мач с повече голове, трябва да научим един урок – да вкарваме положенията си. Арогантно е да не оценяваме победата, както го направихме днес. Ние се класирахме, но за мен това не е достатъчно. Лудогорец като клуб трябва да се научи да оценява малките победи! Всички трябва да разберат, чете са най-важни! Трябва да гледаме в детайлите. Поздравявам играчите, вярвам в тях, но не съм доволен“, добави още Аутуори.

Related posts