ИЛИАН ИЛИЕВ след 1:1 с ЦСКА: Искам млади СЪДИИ, а не такива на края на кариерата си. Дори да сбъркат не е проблем, няма да е умишлено. При дузпата се вади и ЧЕРВЕН КАРТОН, а не жълт. Ами онова в 97-та мин … ВИДЕО: Наказват Черно море заради БОМБА и СЪБОРЕНА МЕТАЛНА ОГРАДА

Илиан Илиев след 1:1 с ЦСКА на стадион Тича:Искам млади съдии, а не такива на края на кариерата си. Дори да сбъркат не е проблем, няма да е умишлено. При дузпата се вади и червен картон, а не жълт. Ами онова в 97-та мин.
Нашето ръководство трябва да вземе мерки. На един съдия в края на кариерата му обещават да стане шеф на съдиите, на друг не знам какво му обещават. Ами оня дето ни свири мача с Лудогорец, коментира треньорът Илиан Илиев.

Наказват Черно море заради бомба и съборена метална ограда.

На полувремето хвърлена бомбичка избухна в сектора за гости, където вместо допустимите 600 фенове бяха допуснати 2000.

Реакцията на червените фенове беше съборена метална ограда на две места по 10-15 метра от към улицата за спортния комплекс Владислав и самият стадион Тича.

Очаква се БФС да глоби ФК Черно море заради инцидента при който можеше да има погубени човешки животи. За щастие бомбичката не нарани хора от агитката на ЦСКА.

Видео от мача:
Related posts