ИЛИАН ИЛИЕВ в интервю: Имаме шанс да вземем КУПАТА. Стадион Варна ….

“Тук на лагера в Турция почти всичко, което бяхме предвидили, сме го изпълнили. Лошото беше, че когато тренирахме в България, се получиха някои контузии с Георги Божилов и Васил Панайотов. Изиграхме нелоши контроли с добри отбори. Очакват ни два хубави мача с Вардар и Александрия. Новите ни футболисти са двама – Родриго, който е атакуващ и може да играе на трите позиции в атака. Цветомир Панов е защитник и може да играе като ляв бек и десен. Пожелаваме успех на напусналите футболисти. Нямаше да е приятно да не са първи опции и затова се разделихме. Не искам да коментирам решението наЕртан Томбак. Малко ни поизлъга, но това са неща от живота и му пожелавам успех. Приемам го доста лично, тъй като са израснали заедно със сина ми. В шести клас му помогнах да не спре с футбола. Имаше футболна болест, но Мишо Илиев го излекува, след като го препоръчах. Лошото от цялата ситуация е, че сега при нас е Виктор Попов от школата, който е с година по-малък, а неговото развиване се забави с 6-7 месеца.
Виждаме, че има някакво движение по строежа на стадион “Юрий Гагарин”. Казаха, че до година-две стадионът трябва да е готов. Надяваме се да има модерен стадион във Варна. Искаме да изградим отбор, който да се бори като равен с равен срещу всички. Имаме шанс и да вземем Купата. Лудогорец имат изградени структури в клуба, които дават резултат 8 години. Когато се влагат пари в един клуб на всички нива, контролът е много голям. Зад този отбор стои много работа и средства.
Не искам да използваме думата “легенда”. Злоупотребява се с тази дума. Ситуацията в Левски съм я коментирал много пъти. Всяка моя дума се интерпретира по различен начин. Надявам се, че след последните промени клубът ще тръгне напред. Последните годиниидват нови хора и слушат феновете кой трябва да е треньор и кой футболист им харесва. Българският национален отбор има бъдеще, но трябва да сме дисциплинирани. Трябва да имаме и късмет, за да играем на голям форум”, коментира Илиан Илиев в интервю за Спортал.

Следващата контрола на Морето е в понеделник от 15 ч срещу Вардар Скопие.

Related posts