ИЛИАН ИЛИЕВ бе избран от 600 футболисти за ТРЕНЬОР на ТРЕНЬОРИТЕ. Той: Изненадан съм! ГЕОРГИ ИЛИЕВ в ТРОЙКАТА, сайтът на Тича не го написа. СРАМ. Най-добрият млад футболист е от Черно море. Анкетата е на Асоциацията на ….

Илиан Илиев бе избран за Най-добър треньор” за сезон 2018/19 г в анкетата за определяне на „Футболист на футболистите”, организирана от Асоциацията на българските футболисти за 19-а поредна година.
В допитването участваха близо 600 футболисти, които се състезават в българското първенство.
“Изненадан съм. Искам да благодаря на футболистите, които са гласували за мен. На играчите в Черно море и нащаба ми – Петър Костадинов и Боян Пейков”, каза след връчването на приза Илиев.

За първи негов подгласник бе определен треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков, който е и новият селекционер на мъжкия национален отбор на България.
Трети в класацията за треньори остана Николай Киров от Ботев (Пловдив).

При футболистите Георги Илиев е в тройката избран от 600 футболисти, но сайтът на Черно море не го написа. Срам. Пак срам за назначеното за ръководство на Тича.

Мартин Минчев пък бе избран за “най-добър млад футболист”. 

През годините „Футболист на Футболистите“ се утвърди като най-престижната и най-обективната анкета, тъй като играчите са тези, които избират най-добрите сред тях. 

Related posts