За МЪРТВИЯ или ДОБРО или НИЩО, но СКАТОВ беше КОМЕРСИАЛЕН PR алпинист и съответно СКАНДАЛЕН. Такава е и СМЪРТТА му Бог да го прости. Преди 2 години заплашваше ВАРНА СПОРТ, защото разкри, че ….

За мъртвия или добро или нищо, но Скатов беше комерсиален PR алпинист и съответно скандален.

Такава е и смъртта му Бог да го прости.

Има ли скъсано въже, няма ли скъсано въже.

То ли е причината за падането му или натрупата умора и зверските условия на 7000 м в леда? Да спиш дни наред в палатка на -20, -30 градуса по 3-ма души вътре, защото групата е многобройна от алпинисти от целия свят.

Експедицията в, която участва беше изцяло комерсиална.

Въжетата комерсиални, шерпите комерсиални, всичко.

Само планината, снегът и студът са истински и пред Нейно Величество Природата няма PR и пари.Преди 2 години Скатов заплашваше Варна спорт, защото разкри, че „Цоца от 2 мами“. Б.а. Такова беше заглавието на материала.

Алпинистът Атанас Скатов е взел 5000 лв от Сливен за реклама и ПР на града през 2019 г. В същото време Скатов е лице на община Варна в рекламната кампания „Варна – европейски град на спорта“. Според неофициална информация от община Варна Скатов е гушнал около 50 000 лева.

Тогава Варна спорт се свърза със служители на община Сливен, от където ни обясниха следното:

„Благодарим Ви Варна, че го взехте. Голям проблем ни е, постоянно иска нещо и заплашва, а не отговаря на никакви критерии за награждаване за спортно постижение през годината. Ние си имаме строги критерии за определяне на спортист №1 на Сливен за годината. Това е точкова система за участие на олимпийски игри, световни и европейски първенства и при нас няма как да има скандали. Първото нещо, което искаме е протокол, някакъв документ за участие в състезание. При Скатов такъв документ няма и затова ние не сме го допускали до участие изобщо в класацията в годините назад“, обясниха от комисията, която определя спортист №1 на Сливен.

За община Варна обаче тези критерии нямат значение. В построената от комунизма висока сграда си правят каквото искат.

Тогава половината журналисти във Варна отказаха да гласуват за Скатов да стане спортист на Варна 2019.

След това Скатов написа книга за алпинизма и дойде да я представя във Варна и пак половината журналисти му отказаха.

Скатов не понасяше в публичното пространство да има нещо лошо за него. Изгради си PR образ на перфектният алпинист, вегетарианец. Убедени сме, че в планината също е бил перфекционист. Бог да го прости.

 
Варненци
Публична група • 7249 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Related posts