Защо играчите в Бет365 харесват залози на живо?

Днес все по-често ставаме свидетели на развитието на онлайн букмейкърите. Играчите залагат на спорт и казино игри и получават страхотни бонуси. Една от най-известните компании в хазартната индустрия, се казва Бет365 и предлага на играчите залози на живо. Какво точно представляват те и как се поставят, ще разберете, ако прочетете тази статия, която написахме за клиентите на сайта.
Какво са залозите на живо в Бет365?

В повечето бетинг сайтове има две възможности за залагане на спорт. Едната е стандартна, и се касае до поставянето на залог, преди да започне мача, а другата Ви дава възможност да заложите в реално време. За вас има специално предложения за залагания в Бет365 на живо, така че да можете да поставите прогноза за мачовете, докато текат. В случай, че изберете този вариант, е нужно да знаете, че коефициентите ще претърпят промени, в зависимост от момента, в който сте поставили залога. Те няма да бъдат същите, както преди старта на избраното спортно събитие.
В динамичната смяна на коефициентите се крие истинската тръпка от залозите на живо. Играчите могат да залагат на домакинска победа, равен резултат и победа за гостите, но това не са единствените пазари, които Bet365 ще Ви предложи. Така например, можете да се опитате да познаете с каква разлика ще свърши мача, да заложите за полувреме или да прогнозирате броя на корнерите. На ваше разположение са цял куп опции за залог, от които ще останете много доволни. Тук трябва да напишем, че при необратима развръзка, някои пазари ще се блокират.
Какви спортове има в раздел на живо в Bet365?

На живо може да се залага не само на футбол, а и на още много спортни състезания, каквито са: бейзбол, тенис, баскетбол, мотоциклети, електронни спортове, хокей на лед, конни състезания и какво ли още не. За всеки спорт си има съответните пазари, с чиято помощ можете да получите още по-съблазнителни коефициенти. Колкото по-труден за прогнозиране е даден маркет, толкова по-висок ще бъде неговия коефициенти. От тази гледна точка, може да спечелите немалко пари.
Спортовете на живо се отварят в индивидуална страница, от която ще получавате сведения за избраното събитие. Вие ще видите какъв е резултатът и колко време е минало от старта на мача, а също така ще се запознаете със статистиката за надпреварата. В дясно от екрана Ви се показва съотношението на владеене на топката, опасните атаки, броя на точните и неточни удари, броя на наказателните картони и още много неща, които ще Ви направят съпричастни към случващото се.
Не на последно място поставяме и симулатор на спортната среща, която показва анимация от настъпилите събития. Общо взето може да наблюдавате всичко, което става в реално време. Водейки се от горното, играчите харесват този вид залози и ги предпочитат пред останалите.
Няколко думи в заключение

Залозите на живо винаги са били интересни. В сайта на Бет365 ще получите пълна информация за спортни срещи, които се играят към актуалния момент, така че да съпреживеете емоцията със спортистите, а защо не и да спечелите пари. По този начин завършваме тази тематична статия, която има за цел да Ви бъде полезна. Надяваме се, че ще пожънете успехи и Ви ги пожелаваме.

Related posts