ЗАВРЪЩАНЕ. ГЕРОЙ от КУПАТА 2015 се завърна в МОРЕТО. В първия си мач за 2020 г МОРЕТО ….. Коментарът на ИЛИАН ИЛИЕВ във ВИДЕО: ….

Завръщане!

Герой от Купата 2015 се завърна в Морето.

Черно море привлече първото си зимно попълнение. Това е любимецът на феновете на варненския тим Матиас Курьор.

Футболистът остана в сърцата на привържениците на “моряците” при първия си престой на “Тича” (2014/16 година) и най-вече с гола срещу Левски на финала за Купата на България през 2015 година, с който донесе исторически първи трофей от турнирната надпревара за Черно море.

Матиас пристигна във Варнапо време на контролата с Черноморец Балчик и бе посрещнат с бурни аплодисменти от зрителите на “Тича” още с появата си на паркинга на стадиона.

След срещата Курьор започна с беговите упражнения заедно с помощник треньора Петър Костадинов.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира първата контрола на “моряците” от зимната подготовка.

Варненци завършиха 1:1 с Черноморец Балчик на стадион “Тича”.

Илиев говори и за Матиас Курьор, който пристигна във Варна днес по време на спаринга на “моряците”, както за бразилският футболист, който е на проби.

“Курьорподписва с нас утре и си става наш футболист. Днес играха 12-13 юноши от школата и се вижда, че на някои им е доста рано. Така че трябва да имаме опции. Не може да разчитаме само на млади. Трябва да има футболисти като него и други по-опитни и покрай тях да се изгради отбора”, сподели Илиев.

Всичко, което каза Илиан във видео:

 
Варненци
Публична група · 444 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци.
 

Related posts