ЖИВОТНОТО: Призовавам СТОИЧКОВ – Голямата уста на ДЕТЕКТОРА на ЛЪЖАТА за да му ЛЪСНЕ ЗАДНИКА пред цяла България… ПИСНА ми ЛЕГЕНДИ да ни ЧУКАТ през…. БОЛИ ме х.. дали ми вярвате, но като излезе ИСТИНАТА….

Росен Петров – Животното:
Призовавам Стоичков – Голямата уста на детектора на лъжата за да му лъсне задника пред цяла България. Това еновината от днес, въпреки че в-к Труд, който обслужва Камата от 2 десетилетия написа, че Стоичков и Гриша Ганчев са заровили томахавките.

Фенът на ЦСКА Росен Петров-Животното и днес писа по адрес на Стоичков. Лидерът на Сектор „Г“ призова Камата на детектор на лъжата.
Животното заяви преди дни, че Стоичков е натискал Гриша Ганчев да продаде Антон Недялков на американския Далас. Стоичков прибрал 400 000 долара комисионна от трансфера, твърди Петров.

Христо Стоичков:

Някакви животинки говорят простотии, нека Ганчев каже дали съм взимал пари от ЦСКА. След това Христо поиска от Гриша Ганчев да заяви публично взел ли е дори лев от ЦСКА. Гришата обяви официално, че Стоичков не е взел дивиденти от ЦСКА, защото клубът от години не раздава такива на акционерите си. Стоичков обаче не схвана иронията на Ти къщичка за птиченца правил ли си.

Как ще реагира Камата след новото изказване на Петров, остава да разберем…

Ето какво пише Животното на стената си във „Фейсбук“ днес без редакция:„Понеже не спирате да бълвате говна, във вторник ще поканя господина на детектор на лъжата, да лъсне по гол гъз пред цяла България. Но понеже предполагам, че опорната му точка „цървул“ ще бъде отново използвана, затова ще го направя публично – по всички медии.

Писна ми легендите ни да ни чукат през гащите. Емо, Данчо, сега и Ицо, а да не изреждам и предишното поколение. Хайде да видим Голямата уста дали ще склони да седнем един до друг. Аз знам какво съм чул да говори, боли ме хуя дали ми вярвате. Но като излезе истината, чакам лично извинение от всеки един, койтоси позволи да сере по мен. А защо е взел пари – ми защото е бил такъв, май ви е къса паметта“.

Related posts