Ерата ДОМУС приключи! ДЕЛИОРМАНА отпадна от европейския гранд МОЛ ВИДИ! СВИНЯТА обаче продължава участие в ЛИГА ЕВРОПА, където среща …

Ерата Домус приключи!
Делиормана отпадна от европейския гранд МОЛ ВИДИ!
Свинята обаче продължава участие в Лига ЕвропаА, където срещапобедителя от двойката Зрински (Босна и Херцеговина) – Ла Валета (Малта). Реваншът между двата отбора е утре, а първата среща завърши 1:1 в Мостар. Според новите схеми на УЕФА за да влезе един отбор в групите трябва да премине не през 3, а през 4 квалификационни кръга.
Мачът на 20 км от Будапеща срещу отбора на унгарския премиер Орбан, който присъства на първия мач в Разград, та реваншът започна с

простотия на Мисиджан, който баровски падна за дузпа в наказателното поле на унгарците, но съдията не е българин и му показа жълт картон, който се оказа втори и съответно червен. И това в 38-та мин.
МОЛ ВИДИ вкара златния си гол в 45-та мин, след центриране, глава, глава и гол.
Първият мач в Разград завърши 0:0 и гол на унгарска земя щеше да класира Свинята за трети предварителен кръг на Шампионската лига. Този гол на чужд терен така и не падна с 10 срещу 11.
ЦСКА вече е във Виена, където ще брани 3:0 от първия мач срещу Адмира Вакер. Мачът на живо ще зяпаГриша Ганчев. На трибуните ще има над 1000 български червени фенове. Треньорът на червените Маестро каза, че не е длъжен да забавлява публиката на трибуните, а да отстрани австрийците.
ЦСКА води класирането в А група с 2 победи от 2 мача. Свинята е с победа и чиста дузпа не отсъдена срещу него и хикс.

 
Варненци
Facebook Group · 36 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци.
 

Related posts