ЕНГИБАРОВ на първата тренировка към играчите: ИЗТРИЙТЕ това СРАМНО ПЕТНО от историята на СПАРТАК Варна

Новият треньор на Спартак Енгибар Енгибаров помоли играчите преди първата тренировка за годината да изтрият това срамно петно от историята на Спартак Варна. Тойизведе отбора за първа тренировка от зимната подготовка на „Локомотив” в понеделник на осветление. Преди това шефовете на клуба разговаряха с играчите в съблекалнята и ги запознаха с изискванията си и очакванията от тях за пролетния полусезон.
Новите футболисти засега са 13. Привлечени са преминалите през клуба Мирослав Марков, Боян Илиев, Калоян Иванов, Михаел Михалев, Георги Гушлев, Васко Боев, Тодор Маринчев, Иво Михайлов, Десислав Дяков, Иван Добрев и Илиян Неделчев, както и юношите на Черно море Александър Йовчев и Емил Илиев.
Към края на месеца към отбора ще се присъедини и юноша на Спартак, който играе в Югозападна „В” група.
В състава останаха Калин Дянков, Вилиян Денчев и Ивайло Русев, но по преценка на треньора към тях в движение могат да се присъединят и други играчи от есенния тим, някои от които тренират в момента.
Подготовката ще премине на „Локомотив”, като ще се тренира всеки ден без неделя. На този етап уредените контроли са четири. На 27 януари

via GIPHY

Спартак приема Светкавица от 14 часа на „Локомотив”, на 3 февруари играе с юношите до 19 години на Черноморец (Балчик), на 10 февруари гостува на Калиакра в Каварна или Черноморец в Балчик, а на 17 февруари приема юношите до 17 години на Лудогорец.
„Казах на момчетата, да вдигнат глави и да изтрият това срамно петно от клуба, тъй като Спартак е отбор с име и традиции, и мястото му е в елитната група. Целта ни напролет е да стабилизираме отбора, а през лятото да надграждаме и през май 2019-а да сме влезли във Втора лига. Всеки ден усещам подкрепата на нашите фенове и се надявам така да бъде и занапред. Радвам се, че ни посрещнаха топло преди първото занимание и им обещавам, че за 100-годишния ни юбилей на 28 август на нашия обновен стадион ще бъдат щастливи. На първата тренировка се явиха 26 играчи – 13 нови попълнения и футболисти от есенния тим. Разбира се, ще има пресявка, тъй като искам да работя с 20-22 футболисти. До 10 днище е ясен и треньорът на вратарите, който ще е спартаклия. За избора ще помогне Красимир Зафиров”, коментира Енгибаров.

Related posts

Leave a Comment