ДВОРЕЦА на ВАРНА е домакин на четвърта професионална бойна галавечер SENSHI. Открива я министърът на спорта. 12 битки, в които 3 с варненци. ВИДЕО!

Двореца на Варна е домакин на четвърта професионална бойна галавечер SENSHI.
……………………………..

Битките са на 26 октомври, точно преди изборите.
……………………………..

Феновете на бойните спортове ще видят кикбокс легендите Петер Артс и Ернесто Хуст.
……………………………..

На ринга ще се качат каратисти и кикбоксьори в 12 двубоя по три правилника – на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, карате фул контакт и К-1.Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще открие бойната галавечер, а в нея ще участват едни от най-добрите бойци от близо 10 страни.

Сред българите, които ще се състезават за купа на супертурнира, са капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов, двукратната световна и трикратна европейска шампионка по муай-тай и балканска шампионка по кикбокс Теодора Кирилова, рекордьорът по участия на SENSHI и многократен медалист Николай Йоргов.

Пред родна публика на 26 октомври ще играят трима аса от Варна –един от силните ни ММА бойци и многократен шампион Александър Евстатиев, българският кикбоксьор и шампион от национални първенства по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян, който ще се изправи срещу състезател от школата на кикбокс легендата Петер Артс, както и Али Юзеир – световен шампион по муай тай на WMF за 2018 година и балкански шампион по кикбокс за 2017 г.
Видео:

SENSHI

26 октомври. Вечерта на голямата бойна гала – Senshi. Арената е Дворецът на културата и спорта Варна. Гледай зрелищните 12 битки по правилата на Senshi, киокушин фул контакт и К1. Най-добрите бойци са готови за битка

Публикувахте от Национална Асоциация На Бойните Спортове в Вторник, 1 октомври 2019 г.

Related posts