ДАТИ и ЧАСОВЕ на мачовете на България в зала Конгресна на ДВОРЕЦА на СВЕТОВНОТО

България ще играе срещу Финландия на старта на световното първенство 2018 по волейбол за мъже, на което страната ни е домакин заедно с Италия. Двубоят между двата тима ще бъде на9-и септември от 19,30 ч. в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна.
В същия ден Италия ще се изправи срещу Япония в другия мач на откриването, който ще се състои във Флоренция. Останалите съперници на тима ни в Група D са действащият световен шампион Полша, Куба, Пуерто Рико и Иран.
Вторият двубой на състава воден от селекционера Пламен Константинов е срещу Иран на 13-и септември от 20,30 ч. На следващия ден, отново от 20,30 ч., националите излизат срещу Пуерто Рико.
Следва ден почивка преди 4-ия сблъсък на тима ни срещу Куба на 16-и септември от 20,30 ч. В последната си битка от груповата фаза „Лъвовете“ ще играят с Полша. Двубоят е на18-и септември от 20:30 ч. Билетите ще бъдат пуснати в интернет през пролетта.
Много интересни двубои очакват и феновете на волейбола в Русе. „Булстрад Арена“ ще приеме сблъсъците от Група B, в която са олимпийският шампион Бразилия, Франция, Канада, Египет, Китай и Холандия. В първия ден, на 12-и септември, Холандия играе с Канада от 14 ч. От 17 ч. Бразилия излиза срещу Египет, а от 20,30 ч. Франция се изправя срещу Китай.

Related posts

Leave a Comment