ДАРИН: В Ямбол ни чака изключително тежък двубой! КЛУБЪТ отново прави БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ, записвания на тел ….

Старши треньорът Дарин Великов:
В Ямбол ни чака изключително тежък двубой. Знам, четези мачове се играят трудно, те са тежки. Когато си сигурен, че ще победиш усилията и концентрацията са различни от другите мачове. След 48 часа имаме много тежък мач в Ямбол, постарахме да спечелим по икономичния начин. Не съм доволен от играта ни в защита. В нападение отново отбелязахме над 90 точки, държим висока средна резултатност“. Това коментира след вчерашния успех на „Черно море Тича“ над „Спартак“ в мач от турнира за Купата на България наставникът на варненския тим Дарин Великов.
„Вниманието ми е насочено към мача в Ямбол, където ще ни бъде много тежко. Знаем, че ни чака изключително тежък мач. При всички положения мачът в Ямбол ще е коренно различен от двубоя срещу „Спартак“ за Купата“ коментира още специалистът.
„Започнахме да влизаме в серия от победи и отборите подхождат по съвсем различен начин към нас. Мачът в Ямбол можем да спечелим само със

via GIPHY

защита и много усилия. Досега винаги защитата ни е носила успех в мачовете, надявам се и този път да стане така“, каза още Великов.
„Играем мач за мач, след „Ямбол“ ни предстои много тежко гостуване на „Левски“. Мислим седмица за седмица, засега се справяме с нещата и се надявам да продължим по този начин“, обобщи треньорът.

Баскетболен клуб „Черно море Тича“ организира безплатна екскурзия за феновете си за гостуването на тима на „Ямбол“, ако има достатъчно желаещи да наблюдават мача.
Записвания и справки за екскурзията могат да се правят на тел0897885292 до 12 часа в петък /8 декември/. Срещата от 9-тия кръг на НБЛ между „Ямбол“ и „Черно море Тича“ е в събота /9 декември/ от 18:00 часа. Ръководството на БК „Черно море Тича“ има намерение за всяко гостуване на тима да бъде организарана екскурзия за привържениците на отбора.

Related posts

Leave a Comment