ДАРИН ВЕЛИКОВ: ПЛАТИХМЕ на ФИБА и в събота сме в пълен състав срещу…. ПАРИТЕ не са малко, става дума за … На среща с Портних за детско-юношеската школа кмета ОБЕЩА сумата от… ВИДЕО:

Старши треньорът на баскетболния Черно море Тича Дарин Великов застана пред медиите и обясни колко плати клуба без вина за да може да играе с титулярите си и колко пари даде общината за детско-юношеската школа на клуба – номер едно в България и единствена в държавата, в която не се събират такси от родителите, а са цели 9 отбора:В събота от 18 ч приемаме в зала Христо Борисов с пълен състав Академик Пд, чийто отбор има само една загуба досега, последния кръг от Рилски спортист. Броихме дните. Баскетболистите на Черно море не са играли мачове точно 47 дни. Добре, че направихме тази последна контрола с Берое. Не сме готови игрово, но кипим от желание да се докажем пред нашата публика, затова имаме крещяща нужда от пълна зала и подкрепа точно сега. Трябваше да платим за нещо, което нямаме вина, но такова е спортното право, което няма нищо общо с гражданското право. ФИБА е съгласна с нас, че ние не сме наследници на стария клуб, че сме нов клуб, но ни припознава като стария, защото тренираме и играем в същата зала. Добре де, ако се кръстим Гларус пак ще играем тук, къде да играем. Имахме 2 пътя – или да завършим сезона с юношите или да платим. И платихме, става дума за

50 000 лв, които плати Павлин Николов, без да е длъжен да плаща тази глоба да я наречем. Що се отнася до детско-юношеската школа Павлин Николов беше оня ден в общината и на срещата с Портних, кметът обещал 150 000 лв. Разходите за всичките ни формации са 10 000 лв само за 1 месец. Знаете, че школата ни е номер в страната от години и не събираме такси. Всичко, което каза Дарин Великов във видеото:15-минутното видео се качва в момента и ще бъде в сайта след минути.

Related posts

Leave a Comment