ДАРИН ВЕЛИКОВ: От 4 мача имаме 4 победи, но БЕРОЕ е … БОРИС СТОЯНОВ: КМЕТЪТ ни излъга за 150 000 лв за ДЕЦАТА и спираме през….

На пресконференция старши треньорът Дарин Великов обяви, че от 4 мача с титулярите имат 4 победи, но Берое,който гостува във Варна в събота е носител НА Купата и един от най-силните в групата. Борис Стоянов пък призна, че кметът ги е излъгал за 150 000 лв за децата и през януари школата спира функционирането си.

Дарин Великов:
„Предстои ни изключително тежък мач срещу настоящия носител на Купата на България и един от претендентите за титлата. „Берое е много силен отбор и ще изглежда по различен начин от мача им с „Лукойл Академик“. Ще се опитаме да направим всичко възможно да победим. Готвим се, виждам желание у момчетата, убеден съм, че няма да се предадем и ще направим всичко възможно да спечелим. Симеон Илиев е с контузия от срещата за Купата със „Спартак“ и ако участва в мача с „Берое“ няма да готов на 100 процента. Очаквам залата в събота да е пълна и дано и това ни помогне в мача. Вероятно ще се класираме сред първите осем отбора за Купата. Единственият ми упрек относно системата са датите. Ние сме най-ощетеният отбор относно пътувания и разходи. От 23 декември до 3 януари трябваше да изиграем четири мача. Все пак датите

via GIPHY

27 декември и 3 януари отпадат и ще бъдат изтеглени“, каза още специалистът.
Срещата межу „Черно море Тича“ и „Берое“ е на 2 декември /събота/ от 18 часа.

Борис Стоянов
„Финансовата ситуация в ДЮШ става все по-сериозна. Въпреки всички обещания и разговори нищо не се случва. Ситуацията е все по-неприятна и ако продължи така трудно ще завършим годината. Ако не се реши проблемът с финансирането на школата през януари е много вероятно да прекратим участието на отборите ни във всички възрастови група на държавното първенство. В момента школата се финансира счастни средства, благодарение на контакти и познати на хора от ръководството, но кардинално въпросът не може да се реши.

Related posts

Leave a Comment