ДАРИН ВЕЛИКОВ за мача в Плевен: Чака ни ЛЮТА БИТКА! Клубът се раздели с шефа на ДЮШ, защото ….

Треньорът Дарин Великов за мача на „Черно море Тича“ в Плевен:„Нямам нито грам съмнения, че отборът на „Спартак“ ще ни затрудни. Те търсят първата си победа, играят от близо два месеца заедно. Знам, че отборът е много по-различен като домакин, отколкото като гост. Ние ще направим каквото зависи от нас. Сигурен съм, че ако имаме същият подход към мача, както срещу „Академик Бултекс“, това ще ни помогне много. Всички сме наясно, че ни чака един много труден мач, люта битка в Плевен и ще се радвам ако спечелим. В отбора всички са здрави. Ще бъдем в състав същия като в мача с „Академик Бултекс”, каза треньорът.

Срещата от 7-мия кръг на НБЛ между „Спартак“ /Плевен/ и „Черно море Тича“ е на 18 ноември /събота/ от 18 часа. Домакините до момента са с 6 загуби, докато варненският тим е с един успех и 4 поражения.

В същото време „Черно море Тича“ се раздели с шефа на ДЮШДушан Стойков. Основната и единствена причина за това е финансовото състояние на школата. В клуба продължават да очакват обещаните от кмета на Община Варна 150 000 лева. Дори и при евентуалното постъпление на тези средства, те нямат да бъдат достатъчни, за да обезпечат заплатите на треньорите на децата, както и календара на отделните гарнитури. На този етап ръководството на баскетболния клуб не смята в близко бъдеще да назначава нов човек на длъжността шеф на ДЮШ поради същите причини.

Related posts

Leave a Comment