ДАРИН ВЕЛИКОВ: Започваме серия от битки срещу претендент за ТИТЛАТА! Слязохме на земята, не хвърчим във въздуха!

Дарин Великов – треньорът на „Черно море Тича“, който днес излиза в първи 1/2-финален плейоф срещу „Берое“ в Стара Загора коментира:
„Слезнали сме на земята след успеха над „Академик Бултекс“. Бъдете сигурни, че няма да хвърчим из въздуха. Знаем какво ни предстои. Започваме един етап от плейофите, който е коренно различен. Ще се постараем „Черно море” отново да бъде „Черно море”. Мога да гарантирам, че аз като треньор и момчетата ще направим всичко възможно да се представим добре. Знаем напълно и реално възможностите и силата на „Берое” в момента. Това е отбор, който до момента спечели две отличия – Купата на България и Балканската лига. Изправяме се срещу един от претендентите за титлата и сме наясно с това. Аз искам от състезателите да продължим по същия начин, по който до този момент се представяме като отбор, като колектив, като игра. А резултатите – серията е много дълга. Нашият отбор е в
добро физическо състояние. Смятам, че умората, която има у нас от пътуванията, ще е премахната и днес ще сме готови за мача. Аз повече от седем-осем човека не мога да използвам. В едни такива серии късата скамейка е от решаващо значение. Ограничени сме, но ние сме се справяли с тези ситуации и смятам, че и сега ще се справим“. В момента „Берое”, според мен, е един от реалните кандидати за титлата на България. Играят много агресивен баскетбол и в двете фази на играта, така че ни предстоят много тежки мачове, но пак повтарям – ние ще се опитаме да бъдем същите, както бяхме досега“, коментира още Великов.
Първата среща от полуфиналната серия на НБЛ между „Берое“ и „Черно море Тича“ е
днес от 18.30 часа в Стара Загора. Варненският клуб организира безплатна екскурзия за феновете и за днешния и за утрешния мач в Стара Загора. Който иска да пътува може да звъни на телефон: 0897 885292.

Related posts

Leave a Comment