ГРОБАРИТЕ пак ЛЪЖАТ. Стадион Варна щял да бъде готов през 2022 година. Коя 22 г измамници, 2122 ли? Забавянето било заради пандемията. Мошеници. Щели да търсят пари като продават акции, нямало да продават прилежащи терени. Далаверажии.

Гробарите пак лъжат.

Стадион Варна щял да бъде готов през 2022 година.

Коя 22 г измамници, 2122 ли?Очакваме стадион „Варна“ да бъде завършен през 2022 година. Представен бе планът за 2021 година, в който се предвижда още тази година да бъде изградена официалната трибуна и по часовниковата стрелка да започне да се затваря обръчът около стадиона. Това коментира Бранимир Балачев от ГРОБ, зам. председател на Общински съвет – Варна.

Балачев оправда забавянето на строежа през последната година с пандемията.

Миналата година присъствах на приемането на годишния бюджет, обсъдихме го с ръководството на ОбС и смятаме, че приходната и разходната част отговаряха на това, което е направено, но после дойде пандемията и това забави каквото и да било движение в този обект, уточни Балачев в слугинското държавно радио Варна.

Той поясни, че е получен мотивиран отговор за развитието по изграждането на съоръжението от ръководството на Управителния съвет на търговското дружество, в който се пояснява, че ще търси финансиране по друг начин, а не чрез разпродаване на прилежащите терени. Една от идеите е емитиране на акции.

Варненци
Публична група • 7912 членове

Присъединяване към групата
Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…Related posts