ГРОБАРИТЕ от ГЕРБ Варна ИЗМАМИХА ветроходците от Черно море Бриз, като ОТКРАДНАХА половината им база на брега на Варненското езеро и това накара 98 родители да напишат отворено писмо до Бойко Борисов

Снимка: Вратата с катинар в морето!

Гробарите от ГЕРБ Варна измамиха ветроходците от Черно море Бриз, като откраднаха половината им база на брега на Варненското езеро.

Това накара 98 родители да напишат отворено писмо до Бойко Борисов.

Измамата от областна администрация, която последните години се превърна в най-голямата частна фирма за недвижими имоти в цяла България започва с предложение.

Част от базата на Черно море Бриз да бъде преотстъпена на новосъздаден клуб по кану каяк с шеф охранител на главния прокурор.

Областна управа си поръчва 3 варианта на разделение на базата, но представя на Черно море Бриз само една от скиците.На база видяното СК Черно море Бриз се съгласява да разтрогне договора си за ползване на държавната база, който договор е до края на 2023 г. И сключва нов договор вече с разделената база.

Областта като стар изпечен брокер на недвижими имоти сменя скицата с друг вариант при който площта на имота отделен за кану каяка се запазва, но от брега се отнема 30 метра от ветроходният клуб.

И конфликтът пламва. Охранителят на главният прокурор слага ограда и врата в морето с катинар, като заплашва, че ако иска и морето може да си загради.

65-тата регата 3 март е пред провал, защото зад вратата в морето с катинара се намира съдийският кораб, а организаторите на регатата не могат да стигнат до него.

Идва полиция, но катинарът остава. Регатата закъснява, пред провал е. Пристига общинският шеф на спорта, но и той не може да реши преблема, нали са от една партия, на гробарите с областния.

Накрая регатата тръгва, но не със съдийски кораб, а с надуваеми съдийски лодки. Всички участници в най-старото състезание в България се разписват в отворено протестно писмо до главната мутра на гробарите – Бойко Борисов.

Преди това протестно писмо е пратено до всички институтиции, обясниха ощетените.

Ето ви отвореното писмо и подписите на родителите.


 
Варненци
Публична група • 7428 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 

Related posts