ГРИГОР отказа на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР участие в ….: Имам други цели. Давам възможност на други тенисисти да се изявят в турнира. В състава е тенисистът на ЧЕРНО МОРЕ ЕЛИТ……

Григор Димитров отказа на националния отбор участие втурнира Купа Дейвис:
Имам други цели. Давам възможност на други тенисисти да се изявят в турнира, каза номер 4 в света.
В състава е тенисист на варненския Черно море Елит.

Ясен е съставът на българския отбор за предстоящите мачове за Купа „Дейвис“ от група III на зона „Европа“. Мачовете ще се проведат от 4 до 7 април на червените кортове на ТК „Локомотив“ в Пловдив. В състава за сметка на Григор Димитров попадна 16-годишният Адриан Андреев, за когото това ще бъде дебют в националния ни отбор. България ще бъде представяна от Димитър Кузманов, Александър Лазов, Васил Младенов от Черно море Елит и Адриан Андреев.

От тази година отборите в група III на зона „Европа“ са разделени в две групи и в Пловдив участие ще вземат общо осем отбора. Освен България за промоция ще се борятАлбания, Андора, Кипър, Исландия, Македония, Монако и Сан Марино.
Отборите ще бъдат разделени в две групи от по четири тима. Те ще играят един срещу друг, а победителите от двете групи ще играят финал за промоция в горната група.

Related posts

Leave a Comment