Голмайстор №1 във Висшата лига и Черно море – Матиас Курьор премина в клуб от втора лига на Турция! Пропадна контролата с Нафтата.

Голмайстор №1 във Висшата лига – Матиас Курьор от Черно море премина в клуб от втора лига на Турция – Самсунспор.Двете страни ще парафират официален договор утре, когато ще се срещнат в Истанбул. Това означава, че настоящият му клуб Черно море вече се е разбрал с турските си колеги и няма да има пречка за осъществяване на сделката.

Курьор вкара 15 гола в 15 мача през есенния полусезон, което предизвика интереса на турски и румънски отбори към него.

В крайна сметка той избра да подсили Самсунспор. Новият му тим води люта битка за промоция в Сеперлигата на Турция. В момента заема третото място, на две точки от върха.

Една от контролите на Черно море по време на зимната подготовка се провали. Спарингът с Нефтохимик, който трябваше да се играе във вторник, 19 февруари, няма да се състои поради проблеми в отбора на бургазлии.

“Моряците” стартираха седмицата с една тренировка. Заниманието се проведе на стадион “Младост” във Варна и в него взеха участие всички футболисти. По индивидуална програма се подготвя стражът Иван Дичевски, а на облекчен режим са Даниел Димов и Велислав Василев, пише сайтът на Черно море.

Утре варненци имат две занимания на Албена, а в събота ще проведат контролна среща с Добруджа. Часът и мястото на срещата ще бъдат оповестени допълнително.

 
Варненци
Публична група • 6743 членове

Присъединяване към групата

Групата на варненци. Не злоупотребявайте със споделяне на постове, които нямат връзка с живота във Варна. Рекламите се трият. Добре дошли на всички ва…
 Related posts