ГЕОРГИ ИЛИЕВ обясни как ЧЕРНО МОРЕ ще побеждава през новия сезон, но не призна, че е ИЗПЯТА ПЕСЕН

Черно море трябва да бъдепо-търпелив и концентриран пред гола през новия сезон, и да се научи да побеждава и когато не играе най-добрия си футбол, ако иска да изпълни високите си цели. Това заяви за „Петел” Георги Илиев след успеха с 2:1 над Ботев (Враца) на старта в Първа лига, но не призна, че е изпята песен и играта не трябва да се върти около Жоро, а около съперника.
„Първият мач в едно първенство винаги е доста коварен. Така беше и миналата година, когато победихме Витоша с 1:0, а сега надиграхме с 2:1 друг новак. Играта ни не беше слаба, макар че има много повече да се желае от нея. Но през миналия сезон например играхме добре в някои мачове, а загубихме. Затова

трябва да се научим да побеждаваме и когато не играем най-добрия си футбол, ако искаме да изпълним високите си цели. В началото на второто полувреме срещу Враца създадохме достатъчно ситуации, за да решим двубоя. Не го направихме, а впоследствие допуснахме отделни грешки, когато тръгнахме ва банк за победа. Това означава, че е необходимо Черно море да е по-търпелив и по-концентриран пред гола. Не може да се отрече, че съперникът бързо преливаше и направи добри контри, а и нашите грешки му помогнаха. Като цяло двата отбора изтърваха положения и както да беше завършил мача, единият винаги щеше да е недоволен.
В тези първи срещи, обаченай-важни са трите точки и аз се радвам, че са за нас.”

Related posts